Indeksi > Kërkesa për blerje objektesh


Faqe: 0

KERKOJ TE BLEJ TOKE
KERKOJ TE BLEJ TOKE [RRETH 200M]PERGJATE RRUGES METALURGJI ELBASAN ME CMIM DERI 40 EURO PER METER .Lexo me teper
Publikuar ne daten: 2014-01-06, ne kategorine: Kërkesa për blerje objektesh, ne qytetin: Elbasani
Kerkoj te blej shtepi kati i 5 ose i fundit
Kerkoj te blej shtepi kati i fundit i pallatit qofte dhe pa rregulluar kuptohet me cmim te arsyeshemLexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-02-03, ne kategorine: Kërkesa për blerje objektesh, ne qytetin: Elbasani
Kerkoj te blej nje shtepi
Kerkoj nje apartament ne elbasan 1+1 qoft dhe i pa rregulluar. Lexo me teper
Publikuar ne daten: Fri, 23 Nov 2012 09:11:55 -0600, ne kategorine: Kërkesa për blerje objektesh, ne qytetin: Elbasani
Blej Apartament 1+1 te pa rregulluar
Blej Apartament 1+1 ose 1+2 te pa rregulluar ne zonen perreth Universitetit A.Xhuvani. Lexo me teper
Publikuar ne daten: Mon, 12 Nov 2012 06:42:56 -0600, ne kategorine: Kërkesa për blerje objektesh, ne qytetin: Elbasani
Kerkoj te blej nje shtepi
KERKOJ TE BLEJ NJE APARTAMENT 1+1,TE PARREGULLUAR,TE JETE NE LAGJEN 5 MAJI APO 11 NENTORi. CMIMI TE JETE I ARSYESHEM. Lexo me teper
Publikuar ne daten: Tue, 21 Aug 2012 20:15:07 +0100, ne kategorine: Kërkesa për blerje objektesh, ne qytetin: Elbasani
Kërkoj truall në Durrës.
Kërkoj një truall në breg të detit. Lexo me teper
Publikuar ne daten: Thu, 17 May 2012 16:09:02 +0100, ne kategorine: Kërkesa për blerje objektesh, ne qytetin: Durresi

Faqe: 0

Sipas Qyteteve