Indeksi » Kërkesa për blerje objektesh » Elbasani » Blej Apartament 1+1 te pa rregulluarBlej Apartament 1+1 ose 1+2 te pa rregulluar ne zonen perreth Universitetit A.Xhuvani.

Publikuar në datën: Mon, 12 Nov 2012 06:42:56 -0600, në kategorinë: Kërkesa për blerje objektesh, në qytetin: Elbasani

Ndaj në Facebook
Cmimi: 00 LEKE
I diskutueshëm:-
Telefon/Celular: 00447401225223

Kontakto publikuesin me email
Kerkoj te blej shtepi kati i 5 ose i fundit
Kerkoj te blej shtepi kati i fundit i pallatit qofte dhe pa rregulluar kuptohet me cmim te arsyeshemLexo me teper
Publikuar në datën: 2013-02-03, në kategorinë: Kërkesa për blerje objektesh, në qytetin: Elbasani
Kërkoj truall në Durrës.
Kërkoj një truall në breg të detit. Lexo me teper
Publikuar në datën: Thu, 17 May 2012 16:09:02 +0100, në kategorinë: Kërkesa për blerje objektesh, në qytetin: Durresi
KERKOJ TE BLEJ TOKE
KERKOJ TE BLEJ TOKE [RRETH 200M]PERGJATE RRUGES METALURGJI ELBASAN ME CMIM DERI 40 EURO PER METER .Lexo me teper
Publikuar në datën: 2014-01-06, në kategorinë: Kërkesa për blerje objektesh, në qytetin: Elbasani
Kerkoj te blej nje shtepi
Kerkoj nje apartament ne elbasan 1+1 qoft dhe i pa rregulluar. Lexo me teper
Publikuar në datën: Fri, 23 Nov 2012 09:11:55 -0600, në kategorinë: Kërkesa për blerje objektesh, në qytetin: Elbasani
Kerkoj te blej nje shtepi
KERKOJ TE BLEJ NJE APARTAMENT 1+1,TE PARREGULLUAR,TE JETE NE LAGJEN 5 MAJI APO 11 NENTORi. CMIMI TE JETE I ARSYESHEM. Lexo me teper
Publikuar në datën: Tue, 21 Aug 2012 20:15:07 +0100, në kategorinë: Kërkesa për blerje objektesh, në qytetin: Elbasani
ReklamaSipas Qyteteve