Indeksi > Kërkesa Pune > Elbasani


Faqe: 0 1 2

kerkoj pune shofer
kerkoj nje pune shofer jam me eksperience pune prej 10 vjetesh jam 45 vjec dhe kam patente te te gjitha kategorive ju lutem me kontaktoni ne adresen e i-mailit olarebelde@outlook.it ju faleminderitLexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-11-16, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
Kerkoj te punesohem
KERKOJ TE PUNESOHEM PART TIME NE NDONJE PUNE SI SHITESE PER PRODUKTE TE NDRYSHME APO SI EDHE KUJDESTARE... JAM STUDENTE PER INFERMIERI 20 VJESE NE ELBASAN..JU FALEMINDERITLexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-10-16, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
kerkoj pune shitese ne elbasan
Prsh jam nje grua e re nga elbasani, kerkoj ndonje pune te pershtatshme.Ju lutem me kontaktoni.Lexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-09-19, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
KERKOJ PUNE SHITESE/OPERATOR NETI/PJATALARESE
JAM STUDENTE 21 VJECE.KERKOJ TE PUNESOHEM PER TURNIN E MBASDITES NE ELBASAN SI SHITESE NE KANCELARI EKSPERIENCE PUNE(2006-2013)OSE OPERATORE INTERNETI EKSPERIENCE PUNE(2007-2009),OSE PJATALARESE NE RESTORANT.Lexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-09-18, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
kerkoj punesim marangoz eksperjence 15 vjecare j
35 vjec marangoz eksperjenc 15 vjecare te gjitha llojet e punimeveLexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-09-12, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
KERKOJ PUNE KAMARJER
Quhem Erind jam 20 vjec deshiroj te punoje kamarjer ne nje bar te Elbasanit kam eksperienc te meparshme pune kush deshiron te me kontaktojeLexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-07-22, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
Kerkoj vend pune si SALDATOR
Kerkoj te punesohem si saldator ne nje nga ndermarrjet ne ELbasan.Kam punuar per afro 5 vite ne Itali.Saldo me tel dhe me elektrode.Lexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-05-11, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
Elektricist
Instalime elektrike te te gjitha llojeve. Lexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-03-02, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
bojaxhi
kerkoj pune si bojaxhi patinime lyrje punime stoko venecjane punime gipsi etj.Lexo me teper
Publikuar ne daten: 2013-02-03, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani
Kerkoj pune si Kamarier
Dua te punsohem si kamarier ne ndonje kafeteri ne Elbasan. Lexo me teper
Publikuar ne daten: Mon, 29 Oct 2012 11:39:08 -0500, ne kategorine: Kërkesa Pune, ne qytetin: Elbasani

Faqe: 0 1 2

Sipas Qyteteve