Indeksi » Kërkesa Pune » Tirana » Kerkoj pune si shoferPershendetje jam nje djale 28-vjecar, disponoj patente te klasit B dhe C. Kerkoj te punesohem si shofer prane ndonje institucioni privat ose shteterore.

Publikuar në datën: 2013-02-15, në kategorinë: Kërkesa Pune, në qytetin: Tirana

Ndaj në Facebook

I diskutueshëm:Jo
Telefon/Celular: 0692248665

Kontakto publikuesin me email
Kërkoj punë
Kërkoj punë si shitëse ose rrobaqepëse.Lexo me teper
Publikuar në datën: Thu, 03 May 2012 11:17:27 +0100, në kategorinë: Kërkesa Pune, në qytetin: Elbasani
Kerkoj pune si Angjent udhetimi ose menaxher
Kerkoj pune si Agjent Udhetimi ose menaxher ne fusha te ndryeshme jam i komunikueshem dhe me eksperienca te meparshme pune mosha 25 vjec. Zoteroj mire gjuhen Italiane ne te folur dhe ne te shkruar.Lexo me teper
Publikuar në datën: Wed, 08 Aug 2012 09:19:44 +0100, në kategorinë: Kërkesa Pune, në qytetin: Elbasani
Kërkoj punë si bojaxhi
Kërkoj punë si bojaxhi në punime me stuko veneciane, patinimi dhe punime të tjera të ndryshme. Kam eksperiencë 5 vjeçare pasi këtë profesion e kam ushtruar në Greqi. Lexo me teper
Publikuar në datën: Sat, 23 Jun 2012 08:35:24 +0100, në kategorinë: Kërkesa Pune, në qytetin: Elbasani
KERKOJ PUNE
jam 29 vjec i komunikushem i shkathet njoh gjuhen angleze kerkoj pun si kamajer tregtar shover ose ne nje fabrik ndertimesh kam njohuri ne keto pune 00355685550847Lexo me teper
Publikuar në datën: 2014-01-07, në kategorinë: Kërkesa Pune, në qytetin: Durresi
KERKOJ PUNE SHITESE/OPERATOR NETI/PJATALARESE
JAM STUDENTE 21 VJECE.KERKOJ TE PUNESOHEM PER TURNIN E MBASDITES NE ELBASAN SI SHITESE NE KANCELARI EKSPERIENCE PUNE(2006-2013)OSE OPERATORE INTERNETI EKSPERIENCE PUNE(2007-2009),OSE PJATALARESE NE RESTORANT.Lexo me teper
Publikuar në datën: 2013-09-18, në kategorinë: Kërkesa Pune, në qytetin: Elbasani
ReklamaSipas Qyteteve