Indeksi » Oferta Pune » Peshkopia » Kerkoj puntorKerkoj puntor banakjer. Rroga: 20.000 Leke.

Publikuar në datën: Sun, 07 Oct 2012 18:20:57 +0100, në kategorinë: Oferta Pune, në qytetin: Peshkopia

Ndaj në Facebook
Cmimi: 200 LEKE
I diskutueshëm:-
Telefon/Celular: 0682809377

Kontakto publikuesin me email
Ofroj vend pune per Financier
Kompania PESPA & ALBANIA ALUMIN ve ne dispozicion, pozicionin vakant te punes per Financier/e. Aplikanti duhet te plotesoje kushtet e meposhteme: 1. Te kete mbaruar studimet e larta prane Fakultetit te Ekonomise / Finance 2. Te kete njohuri kompjuterike shume te mira (Paketa Office dhe Alpha) Nese i plotesoni kriteret e mesiperme, na dergoni CV me foto ne adresen: coordinator.president@pespagroup.com JU LUTEMI TE VENDOSNI NE SUBJEKTIN E E-MAILIT POZICIONIN PER TE CILIN APLIKONI. __________________ L.14, perballe Gjykates se Apelit Durres – ALBANIA Mob: +355 68 90 80 365 E-mail: coordinator.president@pespagroup.com Web: www.pespagroup.comLexo me teper
Publikuar në datën: 2013-12-21, në kategorinë: Oferta Pune, në qytetin: Durresi
Kerkoj te punesoj
Kerkoj te punesoj nje femer ne detyren e adminitratires (sekretare) me arsim te larte ose te mesem mosha 22 deri 40 vjece paga e kenaqshmeLexo me teper
Publikuar në datën: 2013-02-05, në kategorinë: Oferta Pune, në qytetin: Gramshi
Kerkoj manaxher shitiesh
Kerkoj manaxher per prezantimin e mallit ne zonat e tiranes e durrsit, te jete i komunikueshem e te jete profesionist, prezantim boje-lende nertimi e vegla pune. Lexo me teper
Publikuar në datën: Sun, 07 Oct 2012 09:45:46 +0100, në kategorinë: Oferta Pune, në qytetin: Kavaja
Kerkohen punetore / Marangoz dhe Tapicier
Beta Mobileri kerkon te punesoje punetore, ne profilin marangoz dhe tapicier. Aplikantet duhet te kene eksperience pune ne kete profil, te kene mbaruar shkollen e mesme dhe te jene te moshes rreth 20-40 vjeç. Lexo me teper
Publikuar në datën: Thu, 11 Oct 2012 10:02:21 +0100, në kategorinë: Oferta Pune, në qytetin: Elbasani
Kerkoj kamerjere
Rroga e arsyshme. Per me teper informacion kontaktoni. Lexo me teper
Publikuar në datën: Wed, 12 Sep 2012 12:29:17 +0100, në kategorinë: Oferta Pune, në qytetin: Elbasani
ReklamaSipas Qyteteve